loader
МЕНЮ

ПРИВІЛЕЇ ОПАЛЕННЯ ВОДЯНИМИ КОНВЕКТОРАМИ.

Шановні відвідувачі сайту та клієнти нашої компанії. Вітаємо Вас у блозі APEX COMFORT.
Як обіцяла у минулій статті, розповім Вам про привілеї опалення конвекторами.

1. Створюють комфорт.
Повітря поруч з конвектором не перегрівається. Завдяки використанню явища природної конвекції, конвектори підтримують комфортну вологість, забезпечують рівномірний розподіл тепла у приміщенні та сприятливий для здоров’я мікроклімат. Відсутній ефект “протягу”.

2. Захищають від конденсату на вікнах.
Завдяки керуванню потоком повітря, прилади чудово захищають великі, до підлоги, вікна від крапель конденсату. Прикро, якщо захоплюючий вид з вікна затьмарює конденсат, або застиглі сліди від стікаючої вологи.

3. Гомогенізують повітря, захищаючи здоров’я.
Утворений внаслідок дихання вуглекислий газ, маючи більшу вагу, накопичується внизу приміщень, негативно впливаючи на здоров’я та самопочуття мешканців. Конвективний рух повітря, прискорений конвекторами, сприяє його гомогенізації (рівномірному перемішуванню).

4. Безпечні для здоров’я.
Температура приладу у максимальному режимі нагріву не перевищує 45 *С. У приладах з примусовою конвекцією, з вентилятором, використовується безпечний низький струм 12В (у моделях з перемінним струмом) та 24В (у моделях з постійним струмом).

5. Екологічно безпечні.
Для виготовлення конвекторів використовують екологічно безпечні матеріали. Для фарбування коробів, декоративних рамок та решіток використовуються екологічні порошкові фарбувальні камери без використання летючих розчинників.

6. Надійні.
Висока якість та властивості матеріалів, з яких виготовляють теплообмінники (мідь), забезпечують низьку чуттєвість до якості теплоносія (води). Має високу корозійну стійкість. Використання коробів з нержавіючої сталі та високоякісне екологічне порошкове фарбування коробів зі звичайної сталі, при правильній експлуатації, також забезпечують гарну стійкість до корозії.

7. Економічні та ефективні.
Завдяки низькій тепловій інерції, прилади швидко реагують на зміни температури в приміщенні. Маленький обсяг теплоносія у теплообмінниках та їх чудова теплопровідність дозволяють швидко нагрівати приміщення з мінімальними витратами на обігрів теплоносія. У випадку необхідності використання приладів примусової конвекції довгострокова економія коштів споживача досягається завдяки використанню вентиляторів DC (постійного струму). Дані вентилятори популярні не тільки завдяки своїй безпечності, а й завдяки низькому споживанню току.

8.Функціональні.
Конвектори придатні не тільки захищати вікна від конденсату, а й опалювати або охолоджувати приміщення. Велика лінійка приладів дозволяє підібрати стильні та ефективні прилади для різних за призначенням та геометрією приміщень. Для просторих приміщень з великими за площею скляними стінами монтують фасадні конвектори. У приміщеннях з великими, до підлоги, вікнами зазвичай використовують внутрішньопідлогові моделі. Саме ці моделі дозволяють зберегти красу вікон, створити комфортну температуру, залишаючись при цьому майже непомітними. У приміщеннях з підвіконням різної висоти використовують підвіконні (вбудовані у підвіконня), цокольні (вбудовані у стіну), настінні, підлогові та непомітні плінтусні моделі.

Незважаючи на все вищеперераховане, наряду з великою кількістю прихильників цього виду опалення, існують люди, що не розділяють їх думок. У наступних матеріалах я розповім Вам про альтернативні думки та поділюсь власним досвідом щодо кожної з відомих мені.

З турботою про вас, Середа Тетяна.